Meedoen

Wil je mee helpen? Er is een hoop te doen!

Spread the word

Vertel je vrienden en familie over de piratenpartij!

Flyeren

Een paar uur flyers uit delen in een winkelstraat kan een hoop opbrengen. Kijk wel even na of flyeren toegestaan is op de plek in kwestie (in het station is flyeren bijvoorbeeld niet toegestaan). Stuur even een verzoekje over de mailinglijst voor flyers en gezelschap! Als je de flyers zelf wilt printen kan je bij het promotiemateriaal kijken.

Posters plakken

Hang een poster voor je raam, op het prikbord op werk, bij de huisarts, in de supermarkt en op reclamezuilen. Als je zelf een poster wilt drukken kan je bij het promotiemateriaal kijken, anders kan je een verzoekje over de mailinglijst sturen.

Folders neerleggen

Een stapeltje folders op het werk, bij de huisarts, de universiteit en de bibliotheek, dat zijn makkelijk gewonnen stemmen! Voor folders kan je mailen, maar je kan ze ook zelf regelen via promotiemateriaal.

Meeschrijven aan het partijprogramma

Heb jij een uitgesproken mening en ben je niet bang voor een goede discussie? Dan is werken aan het partijprogramma misschien wel iets voor jou! Kom een keer langs op een kroegmeeting of stuur een mailtje voor meer informatie.

Schrijven

We hebben altijd behoefte aan mensen die artikelen willen schrijven voor onze blog, mee willen werken aan flyer teksten of bijvoorbeeld campagne leuzen bedenken. Voor meer informatie kan je op een kroegmeeting terecht, maar de mailinglijst is ook een goed startpunt.

Grafisch ontwerp

We zijn erg hard op zoek naar mensen die goed zijn met grafisch ontwerp voor de website, flyers en posters. Geïnteresseerd? Laat je gezicht een keer zien op een kroegmeet of laat wat van je horen via de mailinglijst.

Merchandise

Misschien niet heel voor de hand liggend, maar het dragen van een Piratenpartij shirt is geweldige reclame. Op dit moment hebben we nog geen eigen merchandise, maar je kan piratenpartij shirts en vlaggen vinden in de webwinkel van de landelijke partij.